Share
Preview
Blijf gecentreerd in je Licht!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 
Extra Lichtnieuws om je te ondersteunen
 
Bekijk deze email in je browser
 
Een extra Lichtflits met een virtuele knuffel om je eraan te herinneren om te bijven centreren in je eigen Licht!


Hoi lieve ,


hoe is het met jou? Normaal stuur ik je alleen eens per maand het Engelen en Lichtnieuws via deze nieuwsbrief. Ik krijg al dagen de inspiratie vanuit mijn Hoger Zelf en gidsenteam om een extra nieuwsflits uit te sturen als steuntje in de rug tijdens deze uitdagende tijden op onze planeet.

Juist als Lichtwerkers zijn we nu heel hard nodig. Maar het is precies onze gevoeligheid die dat ook flink uitdagend kan maken. Daarom deze extra nieuwsflits om je te ondersteunen en hopelijk ook om je te inspireren om goed gegrond te blijven in je eigen Licht. Hoe meer mensen dat doen, hoe groter het veld van Licht en hoe eerder er een nieuwe tijd aan kan breken.

Omdat dat waaraan we onze aandacht geven, toeneemt, zal ik het Corinavirus maar een keer noemen. We weten allemaal dat dit de huidige uitdaging is en dus wil ik mijn woorden graag richten op wat jij kunt doen om jezelf, je omgeving en de mensheid als geheel te ondersteunen in deze enorme uitdaging op wereldschaal.Het fysieke / 3D niveauNaast alle adviezen die we ontvangen vanuit de overheid, zijn onderstaande adviezen fijne ondersteuning op het fysieke niveau.

In deze situatie is het op het fysieke niveau van belang om te zorgen voor een gezond werkend immuunsysteem. Dat betekent dat het belangrijk is om te zorgen voor zo min mogelijk stress. En dat is juist nu een uitdaging met rare werksituaties, zorgen over de toekomst, een veld van collectieve angst, lege supermarkten en dergelijke. Extra belangrijk dus om juist nu voor jezelf te zorgen, plaats te maken voor ontspanning en je lichaam en immuunsysteem te ondersteunen.

 • Neem dagelijks tijd voor jezelf om te ontspannen en mediteren. Je kunt bijvoorbeeld hartcoherentie beoefenen, een meditatie beluisteren of simpelweg Licht inademen en liefde uitademen. Het zou mooi zijn als je dit drie keer daags zou kunnen doen, al is het maar vijf minuutjes per keer.
 • Ga de natuur in. Verbind je met moeder Aarde. Adem de frisse lucht in. Knuffel een boom (we hebben allemaal knuffels nodig en nu dat van mens tot mens wordt afgeraden kunnen we ons voeden met de verbondenheid met Moeder Aarde. Meer Eenheid ervaren met Moeder Aarde en Al Wat Leeft? laat je dan inspireren door mijn boek Eenheidsbewustzijn en alle oefeningen daarin.
 • Zorg voor ontspannende beweging, zoals yoga, qi gong en wandelen.
 • En eet en drink natuurlijk gezond.


Je kunt jezelf en je geliefden ook goed ondersteunen met aromatherapie. Deze tips van chi.nl vond ik zelf erg fijn en ik maak er graag gebruik van:
 • Was je handen goed met een zeep met anti-virale oliën, bijvoorbeeld met Tea Tree.
 • Verdamp tea tree en Davos kuurolie in huis, praktijk of werk en gebruik een Aroma Inhaler voor onderweg. Het is aangetoond dat bij verdamping van tea tree of eucalyptus de ruimte na 15 minuten virus-vrij is.
 • Ik heb en prachtige nieuwe Luchtdraak essence afgestemd. Deze kwam met een intense boodschap over onze verhouding met de lucht en met onze luchtenergie (onze gedachten en overtuigingen). Wie de drakenessence bestelt, kan aanvragen of ik er wat Davos olie aan toevoeg. Bestellen kan hier>>>
 • Neem 5 tot 6 tabletten spirulina per dag om jouw weerstand te verbeteren in deze periode.
 • Het afweersysteem heeft extra vitamine C nodig om naar behoren te kunnen functioneren. Een goede kwaliteit vitamine C is een onmisbaar supplement in tijden van virale klachten. In spirulina zit geen vitamine C dus vul dit aan met 1 tot 3 tabletten Vitamine C per dag.

Het emotionele en sociale niveau


Het zat al een beetje verweven in het fysieke niveau: hoe gaan we om met stress? Ik keek van de week een stukje van een door het chi center georganiseerde online dag van Qi Gong beoefening om de situatie het hoofd te bieden (de replay kun je trouwens aanvragen via deze link). Master Mingtong legde uit dat we van angst naar zorg mochten gaan (from fear to care) en dat is een mooie verwoording. Want natuurlijk is het belangrijk zeer goed voor onszelf, ons lijf en elkaar te zorgen en verstandig om te gaan met alle maatregelen, maar zonder in de angst te schieten. Ten eerste geeft angst stress en verzwakt dit ons immuunsysteem. Ten tweede verlaagt het onze trilling en de trilling op Aarde.
Het is dus zaak om stress te verminderen waar je kunt. Dat betekent niet dat je je gevoelens de kop moet indrukken. Dat is nooit goed. Wees erbij aanwezig. Neem het waar. Maar zak er niet in weg. Mindfulness is hier een groot goed. Wie daar hulp bij nodig heeft, kan ik (met mijn jarenlange ervaring als psycholoog, oplossingsgericht therapeut en mindfulness trainer) ondersteunen met coaching via skype.

Naast goede stressmanament met behulp van enkele van de hierboven genoemde technieken, zijn we sociale wezens en hebben we behoefte aan steun.

Een lieve vriendin heeft ouders die een erg fragiele gezondheid hebben en het verzorgingstehuis is zojuist dicht gegaan voor alle bezoekers. Ze maakt zich grote zorgen over haar ouders en of ze hen nog wel kan zien. Wat een verdrietige situatie voor hen allen. Ik herinnerde haar aan de mogelijkheid van skype of FaceTime en dat hebben ze nu met ouders en broer gedaan. Het is misschien niet hetzelfde als bij elkaar zijn, maar het komt toch heel dicht in de buurt. Zelf heb ik ook een aantal afspraken omgezet in skype bellen en morgen skype ik met een lieve vriendin uit Canada, die daar het nodige doormaakt. Zo kunnen we elkaar ALTIJD steunen. Kijk ook om je heen of er mensen eenzaam zijn of hulp nodig hebben met boodschappen. Deze situatie lijkt te maken dat we allemaal op ons eiland terug moeten trekken, maar we kunnen er toch voor elkaar zijn. Zo blijven we de eenheid voelen.

Het mentale niveau


Ook tussen het mentale en emotionele niveau zit overlap. Wat we ergens over voelen, heeft alles te maken wat we erover denken. Als we angstige gedachten hebben, dan zal ons lichaam flink wat stresshormonen afvuren en voelen we onze hartslag toenemen en de 'angst slaat ons om het hart'.

Juist op onze gedachten kunnen we veel invloed uitoefenen. Je kunt hierbij de hulp inroepen van
aartsengel Jofiel om je gedachten op te tillen naar Lichtheid. Je kunt aartsengel Uriel vragen om je te helpen oplossingen te zien in plaats van problemen. En zoals eerder aangegeven kunnen ook de luchtdraken je helpen om je gedachten te transformeren.

Omdat we continu worden overladen met zorgwekkend nieuws en nieuwe maatregelen, is het best een uitdaging positieve gedachten te houden. Het is daarom extra belangrijk om te kijken naar wat er WEL goed gaat.

Er zijn onverwachte positieve resultaten van deze situatie:
 • Moeder Aarde krijgt lucht, terwijl de CO2 uitstoot afneemt door alle maatregelen! Iets waarvan de wereldleiders geen idee hadden hoe ze ertoe moesten komen. Goed, dit is wel wat rigoureus, maar stel toch eens dat het de mensheid helpt de prioriteiten te veranderen en tot nieuwe oplossingen te komen.
 • We worden als vanzelf gedwongen te vertragen. De mens mag naar binnen richten. Er mag minder hard gewerkt worden, minder hard gereisd. Zo kunnen we meer aanwezig Zijn in het moment. Iets wat hard nodig is.
 • Er zijn prachtige uitingen van solidariteit te zien en dat is iets waar we zelf ook bij aan kunnen sluiten.

En...vergeet niet:
 • Hoewel er veel mensen ziek zijn, worden er ook mensen beter!


Het spirituele niveau


Over het spirituele niveau valt eigenlijk nog veel meer te zeggen. We zijn allemaal spirituele wezens in een menselijk lichaam. We bevinden ons in een tijd van grote verandering op Aarde. Een grote crisis kan ook helpen tot grote veranderingen te komen.

Er zijn veel theorieën over de onderliggende oorzaken van deze situatie. Iemand die er veel nuttigs over zegt, is naar mijn mening Steve Nobel. Je kunt zijn ascensienieuws hierover beluisteren.

Belangrijk is te weten dat het collectief een gezamenlijke werkelijkheid creëert. Hij noemt vijf factoren:

1. het ascensieproces is gaande en er is collectief besloten dat de Aarde naar een hogere trilling mag ascenderen. Dat maakt dat er een paradigma verschuiving gaande is van het 3D-leven naar 5D*. Een verandering van het denken in tekorten en de erbij behorende uitholling/misbruik van de Aarde naar overvloed en het niet langer teveel nemen. Een verandering van de macht van politiek, media, en andere ongeziene machthebbers naar het loslaten van de behoefte aan macht van het ego, naar een functioneren vanuit eenheidsbewustzijn. Maar ook een omslag van leren door pijn en lijden naar leren en leven vanuit liefde, harmonie en vreugde.
2. er is sprake van collectief schuldgevoel over hoe we de Aarde behandelen en alle wezens op de Aarde. Dit heeft te maken met het feit dat er misbruik is gemaakt van de Aarde, van bepaalde groepen en er meer is genomen dan nodig was van de Aarde en haar bronnen van energie en weldaad. De Aarde, de zeeën  de bossen, de amazone, de dieren, kunnen niet oneindig zo worden misbruikt. Hier is verandering in nodig.
3. Velen op Aarde voelen zeer veel boosheid omdat ze vast zitten. Dit geldt vooral voor hen in de derde wereld, vluchtelingen, maar ook in onze eigen samenleving. Vaak vinden er grote veranderingen plaats in de samenleving na een grote crisis, zoals oorlog. Omdat we nog grotendeels in 3D opereren, wordt er door velen nog steeds geleerd door uitdaging en dus kan deze uitdaging dat zijn waar de benodigde veranderingen door kunnen plaats gaan vinden.
4. Al lijkt het ongerelateerd, linkt Steve de 5G uitrol aan de huidige crisis. Hij is niet de enige. Veel wetenschappers maken zich zorgen over deze technologie. Er is geen zorgvuldig onderzoek gedaan naar de veiligheid hiervan. En het blijkt dat het voor het eerst werd geïntroduceerd daar waar het virus als eerste om zich heen sloeg. Of het wel of niet gerelateerd is, zal ik in het midden laten. Wel is duidelijk dat er sprake is van grote vervuiling op Aarde, zowel in fysieke zin als in de zin van straling en dat dit het grote goed en de gezondheid van de mens en de planeet niet dient.
5. De vijfde factor is angst als gevolg van het virus en alles wat erover wordt gezegd in de media. Dit zorgt voor paniekinkopen en het afremmen van de economie. Maar nog belangrijker is dat angst onze trilling verlaagt en dat maakt ons eerder vatbaar voor de ellende.

Lichtwerkers zijn van nature heel sensitief en je kunt dus merken dat je het angstbewustzijn uit het collectief onbewust in je opneemt. Wees hier dus bewust van en laat collectieve energie die je hebt opgepikt los. Je kunt dit dagelijks doen. Een fijne essence die daarbij helpen zijn de Saint Germain essence (om die energie te transformeren) en die van Aartsengel Michael  om je te beschermen.

Je vindt de ondersteunende boodschappen van Aartsengel Rafael en Saint Germain in de blog.

Blijf je Licht verankeren! Onderstaande meditatie van Steve Nobel sluit aan bij zijn vijf genoemde factoren en helpt bij het bouwen van een schild voor welzijn (hij is wel in het Engels).

*In mijn boeken Lemurisch Lichtwerk en Eenheidsbewustzijn deel ik veel over het leven vanuit 5D en wat je hier zelf in kunt doen aan meditatie, oefeningen en Lichtwerk!


Mijn geschenk aan jou


Ik zei het al: het is van groot belang dat Lichtwerkers in hun Licht blijven staan. Onderstaande meditatie heb ik gemaakt, zodat we als Lichtwerkers kunnen focussen op de Nieuwe Aarde. De huidige situatie wijst ons er overduidelijk op dat verandering nodig is. Door onze focus en Licht te richten op de Nieuwe Aarde, het leven vanuit 5D, kunnen we het krachtiger neerzetten. Dan kan er uit de huidige crisis een betere wereld geboren worden.

Ondersteuning met de Zaden van Licht


Velen van jullie hebben de afgelopen jaren Lemurische kristallen gekocht die zijn opgeladen met Zaden van Licht. Onderstaande meditatie helpt je om met je kristal een nieuw veld van energie neer te zetten voor je eigen bescherming en die van de wereld!

Angels & Co gewoon open + een fijne korting


Wie weet is het een mooi moment juist nu jezelf een dergelijk cadeau te schenken. Ik ondervind zelf ongelooflijk veel steun bij mijn kristallen vrienden die me helpen om mijn energie weer te verhogen wanneer ik merk dat ik moeite heb gecentreerd te blijven in mijn Licht.

Je vindt ze hier>>>

Er zijn trouwens volop nieuwe, krachtige exemplaren binnen.

Tot en met vrijdag geef ik eenmalig 10% korting op deze kristallen, omdat ik heel sterk het gevoel heb dat de Zaden van Licht nu heel erg goed ingezet kunnen worden!

De kortingscode is ANKERJELICHT

Zolang PostNL nog bezorgd, blijft Angelsco.nl gewoon open. Overigens zal de pakketbezorger je in plaats van een handtekening vragen om de drie laatste cijfers van je legitimatie, wanneer het een aangetekend pakket betreft.

Verder is het ook een geweldige tijd om een online cursus te doen om zo je trilling te verhogen en je focus te verleggen. Ik zie veel cursisten hun eenhoorn- of engelencursus weer actief oppakken deze tijd. Je bent van harte welkom bij engelenworkshops.nl.

Ik wens jou en iedereen van wie je houdt innerlijke vrede en vertrouwen, bescherming en welzijn en bovenal Liefde en Licht.

Liefs
Cathelijne
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je ervoor hebt ingeschreven. Wanneer je dit niet meer wilt, kun je hier uitschrijven:. Unsubscribe

 
Angel Light Heart (postadres!)
Keurenplein 41
Unit A3498
1069 CD Amsterdam
Zuid-Holland
The Netherlands


Email Marketing by ActiveCampaign